Charter Coasta Lisabonei - Hotel Mundial, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel de 4 stele este situat in cartierul istoric Baixa Pombalina din Lisboa și are o terasă cu vedere panoramică superbă la oraș și la Castelul São Jorge. Hotelul oferă parcare privată (nu se poate face rezervare) la un cost de 10 EUR pe zi. Proprietatea se află la 2 minute de mers pe jos de Piața Rossio.

Camerele Hotelului Mondial au fost renovate in martie 2016 și au aer și mobilier in stil tradițional. De asemenea, acestea sunt dotate cu minibar și TV prin satelit. Baia privată are halate de baie și ușcător de păr.

Restaurantul luminos Varanda de Lisboa servește preparate locale à la carte. Atat restaurantul, cat și barul de pe acoperiș oferă vedere panoramică orașului Lisboa. Inaugurat recent, Adega Premium Winehouse Bar & Shop oferă o listă extinsă de vinuri intr-un decor inspirat de cramele tradiționale, fiind locul ideal pentru iubitorii de branzeturi delicioase, chorizo local și gustări portugheze.

Bairro Alto, renumitul cartier cu baruri al orașului și zona Chiado cu magazinele și cafenelele sale se află la 10 minute de mers pe jos de hotel. In fața proprietății oprește celebrul tramvai 28, dar și autobuzul turistic Hop on Hop off, care face turul orașului. Hotelul Mundial este situat la 5 minute de mers cu mașina de castelul São Jorge, simbolul orașului Lisboa, precum și la 10 minute de mers pe jos de diverse magazine și restaurante. Recepția hotelului are program nonstop, iar personalul se poate ocupa de inchiriere de autoturisme. Hotelul Mundial se află la 6,5 km de Aeroportul Internațional Lisboa.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Mundial, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate